Terrashaard

Een warm buitenleven met een terrashaard

Nederland is een land waar het buitenleven goed mogelijk is. Hoewel het zo nu en dan kan regenen, zijn we vaak ook voorzien van veranda’s en andere overdekte voorzieningen. Vanaf het voorjaar tot in het najaar zijn er avonden waarbij er tot ‘s avonds laat buiten gezeten kan worden. Maar de avonden kunnen behoorlijk afkoelen. Dan is het prettig om een warmtebron op het terras te hebben om zo langer buiten te kunnen zitten. Bovendien geeft een terrashaard meer sfeer aan een tuin of balkon.

Lees meer...
46 Producten beschikbaar
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Pagina 1 van 2

Waarom een terrashaard aanschaffen?

Een terrashaard is voor vrijwel iedere tuin of balkon een waardevolle aanvulling. De tijd dat er buiten gezeten kan worden wordt namelijk langer. Bovendien creëert een terrashaard een leuke sfeer, zeker als het donker wordt. Daarbij worden onze terrashaarden verwarmd door het verbranden van hout. Dit is een natuurlijk proces waarbij de afval bestaat uit houtskool en as. Een terrashaard is daarom een duurzame oplossing voor het verwarmen van het terras.

Een terrashaard voor iedereen

Terrashaarden zijn er in veel verschillende soorten. Een bijzondere soort terrashaard zijn de terrashaarden van Happy Cocooning. Deze haarden zijn gemaakt van het zeer sterke materiaal composiet en werken op gas, zodat je geen last hebt van vonken of van rook. Verder kunt u de sfeer van een terrashaard ook naar jouw tuintafel brengen met een inbouwbrander van Happy Cocooning.

Terrashaard kopen?

Wil je ook een terrashaard kopen voor jouw tuin of balkon? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij leveren een breed assortiment terrashaarden van verschillende afmetingen en materialen. Omdat een terrashaard blootgesteld wordt aan weer en wind, is het belangrijk dat ze daar tegen bestand zijn. Al onze haarden, vuurkorven en vuurschalen zijn bedoeld voor buitengebruik, dus zijn ze weerbestendig. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedere wens een terrashaard in ons assortiment is. Heb jij andere wensen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »