CookKing Collection

Cookking Collection Driepoten

Transformeer uw vuurschaal in een kooktoestel met een driepoot. Met een driepoot van Cookking kun je gemakkelijk buiten koken zonder al te veel gedoe. 

Cookking heeft veel verschillende driepoten. Zo zijn er driepoten met grillrooster en driepoten die geschikt zijn voor ketels. Lees hieronder meer over alle soorten driepoten.

Lees meer...
31 Producten beschikbaar
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Pagina 1 van 2

De driepoten van Cookking zijn hoofdzakelijk in twee categoriën in te delen. Driepoten met een hoogte van 180cm en met 200cm. Verder zijn er varianten met een enkel grillrooster en met een dubbel grillrooster. Grillrooster zijn beschikbaar in staal en RVS.

Ook zijn de meeste driepoten beschikbaar met rechte poten en met gebogen poten. Sommige driepoten hebben een katrolsysteem, wat ervoor zorgt dat u uw driepoot goed in kan stellen.

Als laatste hebben we ook driepoten met een ketel, bijvoorbeeld een Afrikaanse Kookpot of een gietijzeren ketel. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken en goed te gebruiken om mee te koken. De ketels zijn in verschillende groottes beschikbaar. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »