OFYR Pizza Oven

  1. Home
  2. OFYR Collection
  3. OFYR Pizza Oven

Als er één buitenkooktoestel tegenwoordig super populair is, dan is het de pizza-oven. Het OFYR kooktoestel leent zich met haar natuurlijke houtvuur als geen ander toestel om heerlijke pizza’s te maken.

Offerte aanvragen
€369,00
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
In overleg

Productomschrijving

OFYR Pizza Oven

Als er één buitenkooktoestel tegenwoordig super populair is, dan is het de pizza-oven. Het OFYR kooktoestel leent zich met haar natuurlijke houtvuur als geen ander toestel om heerlijke pizza’s te maken. De OFYR Pizza Oven bestaat uit een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren plaat gelegd wordt en een dubbele stalen cloche waarbij de buitenzijde om de binnenzijde kan draaien, alsmede een pizza-schep.

In de gietijzeren plaat zittenopeningen waardoor de hitte uit het OFYR kooktoestel in de cloche kan circuleren en de pizza snel verhit. Door de knop op de cloche te draaien kan men de grootte van de opening tussen de binnenste- en buitenste cloche bepalen. Hoe groter de opening, des te meer luchtcirculatie en des te meer hittevorming. Om de knop te draaien dienen hittebestendige handschoenen zoals de OFYR handschoenen gebruikt te worden, daar de knop gloeiend heet wordt vanzelfsprekend kan de pizza-oven ook als gewone oven gebruikt worden. Bij het maken van pizza’s wordt de pizzasteen op de gladde zijde van de gietijzeren plaat gelegd. De andere zijde van de plaat is geribbeld en kan als grillplaat gebruikt worden. De OFYR Pizza-oven is in hetzelfde formaat beschikbaar voor zowel de OFYR 85 als 100 kooktoestellen. Alleen de grillhouder is verschillend.

 

Specificaties:

 

Materiaal:

Materiaal Buitenste cloche: Gietijzer
Binnenste cloche: Gietijzer
Pizza steen: Steen
Grill plaat: Gecoat staal
Grill houder: Gecoat staal
Pizza schep: Aluminium en Eikenhout

 

Afmetingen:


Afmetingen buitenste cloche: Ø49 cm
Binnenste cloche: Ø48,8 cm
Pizza steen: Ø41 x 1,5 cm
Grill plaat: Ø49,2 x 0,7 cm
Grill houder: Ø52 x 11 cm
Pizza schep: 83 x 30,5 x Ø3 cm

 

Gewicht:


Gewicht buitenste cloche: 3,8 kg
Binnenste cloche: 3,4 kg
Pizza steen: 3,7 kg
Grill plaat: 9,7 kg
Grill houder: 2,4 kg
Pizza schep: 0,6 kg
Totaal gewicht: 23,6 kg

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »