OFYR OFYR- pizza oven 85

  1. Home
  2. OFYR- collectie
  3. OFYR- pizza oven 85

Als er één buitenkooktoestel tegenwoordig super populair is, en nog meer in opmars komt, dan is het de pizza oven. Deze OFYR pizza oven verhit zich met haar natuurlijke houtvuur en rook. En werkt als geen ander toestel om heerlijke pizza’s te maken.

Offerte aanvragen
€429,00
Stukprijs:
€429,00 / Stuk
Merk:
OFYR
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 weken

Productomschrijving

De OFYR Pizza Oven heeft een praktische pizzaschep, een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren gelegd wordt en een dubbele stalen cloche. Waarvan de buitenste laag over de binnenste laag te draaien is, en zo te openen of te sluiten is.

In de gietijzeren plaat zitten openingen waardoor de hitte uit het OFYR vuur in de cloche kan circuleren en de pizza snel verhit.

Door de knop op de cloche te draaien kan men de grootte van de opening tussen de binnenste en buitenste laag van de cloche bepalen. Hoe groter de opening, des te meer luchtcirculatie en des te meer hittevorming. Om de knop te draaien dienen hittebestendige handschoenen zoals de OFYR handschoenen gebruikt te worden, aangezien de knop gloeiend heet wordt.

Vanzelfsprekend kan de pizza oven ook als gewone oven gebruikt worden.

Bij het maken van pizza’s wordt de pizzasteen op de gladde zijde van de gietijzeren plaat gelegd. De andere zijde van de plaat is geribbeld en kan als grillplaat gebruikt worden.

De OFYR Pizza Oven is verkrijgbaar als accessoire voor zowel het OFYR 85 als 100 kooktoestel. De grillplaat voor de pizza oven is op maat gemaakt voor het bijhorende kooktoestel.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »