OFYR huren

Wat is een OFYR?

Een OFYR is een kooktoestel waarmee gebakken wordt op vuur. De kegelvormige schaal die op de sokkel staat, wordt gevuld met hout. Op de kegelvormige schaal is een brede bakplaat bevestigd. Deze wordt door het hout verwarmd en zo heb je een brede bakplaat waar je tal van gerechten op kunt bereiden. Denk hierbij aan stukken vlees, vis en het grillen van groentes.

Het huren van de OFYR

Heb jij binnenkort een feestje en wil je graag kennismaken met de OFYR? Dat kan! Wij hebben meerdere modellen van OFYR die wij te huur aanbieden. Hieronder hebben we de modellen op een rijtje gezet:

De OFYR Storage is eigenlijk dezelfde als de OFYR Classic, maar dan met een handige houtopslag. De OFYR Trailer is een OFYR op een aanhanger. Het voordeel hiervan is dat u wel tot 150 mensen kunt bedienen.

Bezorgen op locatie

Als je een feestje hebt ingepland moet er veel geregeld worden. Hoe fijn is het dan dat de OFYR op locatie bezorgd wordt! Wij bezorgen de OFYR graag bij u op locatie en zorgen dat deze gebruiksklaar staat. Samen met jou kijken we ook wat de beste plek is om de OFYR neer te zetten.

Interesse?

Neem dan zeker contact met ons op. Mail naar [email protected] of bel 085-0498129 en informeer naar de voorwaarden.
De details bespreken we liever persoonlijk. 

4 Producten beschikbaar
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »