OFYR OFYR- doofdeksel zwart 100

  1. Home
  2. OFYR-accessoires
  3. OFYR- doofdeksel zwart 100

Bij aanschaf van een OFYR vuurschaal mag deze functionele deksel eigenlijk niet ontbreken. De OFYR deksel 60 is ideaal om uw OFYR na gebruik veilig te doven en uw hout of hete kolen af te dekken.

Offerte aanvragen
€115,00
Merk:
OFYR
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 weken

Productomschrijving

Bij aanschaf van een OFYR vuurschaal mag deze functionele deksel eigenlijk niet ontbreken. De OFYR deksel 60 is ideaal om uw OFYR na gebruik veilig te doven en uw hout of hete kolen af te dekken. Het deksel past over de opening van de vuurschaal / bakplaat en dekt dus niet de volledige kookplaat af.

Hoewel de OFYR is gemaakt van prachtig (corten) staal en dus tegen een stootje kan, kan het heel zinvol zijn om de OFYR na gebruik met een deksel af te sluiten. Het vuur zal immers sneller doven. Bovendien krijgt regenwater geen kans.

Geschikt voor de OFYR 100-100

Omdat de snuffer niet de gehele bakplaat afdekt is het van belang om uw bakplaat goed te beschermen. Dit kunt u het beste doen door na het bakken de bakplaat in te vetten met olie. Zo voorkomt u roestvorming. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »