OFYR Houtopslag

OFYR Houtopslag

Bij een OFYR hoort ook hout, om de OFYR te laten branden. Om ook daar een stijlvolle en hoogwaardige oplossing voor te bieden, heeft OFYR de Wood Storages & Benches ontwikkeld. Een OFYR Wood Storage is een stalen unit die van een stapel hout een mooie, functionele wand maakt. De OFYR Wood Storage is beschikbaar in drie formaten en in twee kleuren, corten en zwart. 

Lees meer...
9 Producten beschikbaar

Een speciale variant van de OFYR Wood Storage is de OFYR Wood Cabinet. Deze OFYR Wood Storage is een kleine en compactere variant van de 'normale' Wood Storage. De OFYR Wood Storage Cabinet is 130cm hoog en beschikbaar in zowel corten als zwart. 

De OFYR Wood Storage Dressoir is een combinatie van een OFYR Butcher Block en de OFYR Wood Storage. Deze compacte versie van de OFYR Wood Storage heeft als bovenste plank een plank van rubberwood. Op deze plank kun je heel goed eten bereiden. Dit is dus een houtopslag en snijtafel in één! Ook deze is in corten en zwart te verkrijgen. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »