OFYR-accessoires

OFYR accessoires 

Naast de OFYR zelf, heeft OFYR ook een groot aantal hoogwaardige accessoires ontwikkeld. Deze accessoires zijn van vergelijkbare esthetische vormgeving en duurzaamheid als de OFYR zelf. Ieder accessoire is gemaakt met dezelfde benadering van kwaliteit en veelzijdigheid. Samen maken zij koken met een OFYR tot een zeer ontspannen en plezierige ervaring!

Lees meer...
44 Producten beschikbaar
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf € 100,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Pagina 1 van 2

Grillsets

OFYR heeft een aantal grillsets ontwikkeld voor de OFYR. Door het gebruik van een grillrooster kun je grote stukken vlees op de OFYR bereiden. Je plaatst het grillrooster direct boven de vlammen. Daarnaast blijft de standaard bakplaat vrij, wat als groot voordeel heeft dat je veel meer bakruimte hebt.

Spiesen

Verder heeft OFYR ook een mooi spiesenset ontwikkeld. Deze set bestaat uit een aantal stalen spiesen en een verhoogde standaard. Deze standaard plaats je boven het vuur. Op die manier bevinden de spiesen zich op de perfecte hoogte om groente en vlees te grillen. 

Bescherming van de OFYR

OFYR heeft ook handige deksels geproduceerd voor de OFYR. Met deze deksels kun je jouw OFYR afsluiten en voorkom je dat er bladeren in de kegel vallen en dat er water in loopt. Van deze deksels bestaan twee soorten: een deksel die de hele bakplaat bedekt en een deksel die alleen het vuurgedeelte in het midden afdekt. Het deksel wat de hele bakplaat afdekt is beschikbaar voor de OFYR 85-100, de OFYR 100-100 en de OFYR XL. Het deksel wat alleen het bakgedeelte afdekt is alleen beschikbaar voor de OFYR 85-100 en de OFYR 100-100.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »