OFYR OFYR Mise en Place Table Pro Teak Wood

  1. Home
  2. OFYR- collectie
  3. OFYR Mise en Place Table Pro Teak Wood

De OFYR Mise en Place Table Pro is een verrijdbare werktafel, voorzien van wielen en daardoor eenvoudig verplaatsbaar. De Mise en Place Table Pro bevat standaard een massief houten snijplank (optioneel keramiek) en biedt veel werkruimte voor het bereiden

Offerte aanvragen
€2.795,00
Merk:
OFYR
Artikelcode:
MP-135-PRO-TW
SKU:
MP-135-PRO-TW
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 weken

Productomschrijving

De OFYR Mise en Place Table Pro

De OFYR Mise en Place Table Pro is een verrijdbare werktafel, voorzien van wielen en daardoor eenvoudig verplaatsbaar. De Mise en Place Table Pro bevat standaard een massief houten snijplank (optioneel keramiek) en biedt veel werkruimte voor het bereiden van uw gerechten.

Onder het werkblad heeft de Mise en Place Table Pro een houtopslagplaats waardoor u uw haardhout altijd dicht bij de hand heeft en niet onnodig heen en weer hoeft te lopen. Daarnaast is dit meubel ook voorzien van een houder voor al uw specerijen en accessoires.

De OFYR Mise en Place Table Pro is gemaakt van duurzaam cortenstaal, met een donkergrijs blad en vormt daarmee een prachtige combinatie met alle andere kooktoestellen van OFYR.

Gemaakt van prachtig cortenstaal

Kenmerkend voor Cortenstaal is enerzijds de bruinoranje roestkleur en anderzijds de lange levensduur. De levensduur is zo lang omdat de eerste corrosielaag verdere aantasting door roest tegenhoudt waardoor schilderen overbodig is geworden en onderhoud dus zeer gering is.

De afmetingen van deze OFYR zijn: 135 x 65 x 90cm.

In het kort:

- Gemaakt van duurzaam cortenstaal

- Geschikt voor horeca-doeleinden

- Eenvoudig verplaatsbaar: voorzien van wielen

- Voorzien van handige houtopslag

- Bovenzijde voorzien van werkblad cq. snijplank

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »