Houtopslag

Houtopslag

Voor een barbecue heb je vaak ook hout nodig. Gelukkig zijn er veel stijlvolle mogelijkheden om hout op te slaan. Je wilt ook graag je hout droog houden. Bij Vuurplaats.nl vind je diverse mogelijkheden voor houtopslag in verschillende afmetingen. Kies eenvoudig de opslag die jij nodig hebt voor jouw houtblokken.

Lees meer...
10 Producten beschikbaar

Houtopslag van Daddys Brand, Cookking en OFYR

Wij hebben verschillende merken die houtopslag verkopen. Een mooie en stijlvolle houtopslag is de houtopslag van Daddys Brand, de Woodstack. Deze Woodstock is een stoer en robuust rek van ijzer, wat zowel binnen als buiten onder bijvoorbeeld een afdak te gebruiken is. 

Ook Cookking heeft diverse opties voor houtopslag. De minimalistisch vormgegeven opties staan uitstekend naast je Cookking vuurkorf of vuurschaal. Cookking heeft diverse varianten met elk zijn eigen stijl.

Verder heeft OFYR de mooie Wood Storage serie ontwikkeld. Deze Wood Storage is bedoeld voor mensen die vrij veel hout op moeten slaan. Meer over de OFYR Wood Storage.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »