GrillRing set 90 BBQ met houtopslag

  1. Home
  2. Terrashaarden
  3. GrillRing set 90 BBQ met houtopslag

Gegarandeerd gezellig met deze barbecue van Co-Fire. Door de modulaire onderdelen is deze barbecue ook te gebruiken als statafel.

Offerte aanvragen
€1.095,00
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 weken

Productomschrijving

Specificaties:

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar. De GrillRing 90 BBQ heeft grillsleuven waardoor uw vlees, vis en groente de 'strijping' en een bijzondere rooksmaak verkrijgen.


De gietijzeren vuurschaal is zeer geschikt omdat het vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. De 90 cm vuurschaal heeft een grotere afstand tot de vuurschaal en zodoende een optima luchttoevoer en vetafvoer. Op een van bovenstaande foto's ziet u het verschil van de  Grillring in de 90 cm en 86 cm schaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.
De Cortenstalen ring onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de ‘Egg-position’ te kantelen.
The Woodstock is een zuil van Cortenstaal 40x40x75cm geeft niet alleen de juiste hoogte om staand te koken, maar biedt ook een handige ruimte om uw houtblokken en overige attributen op te slaan.


The Top zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de CorTenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.
The Turner is een handige RVS spatel waarmee u de plaat eenvoudig schoon schraapt, het vlees kunt aansnijden en verplaatsen. De Turner kunt u tijdens het koken op de rand van de GrillRing plaatsen.

Inclusief:

  • The GrillRing 90 BBQ
  • Gietijzeren vuurschaal 90 cm
  • Cortenstalen Ring 38/6 cm 
  • The Woodstock
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »