GrillRing Set 75 Cube met houtopslag

  1. Home
  2. Terrashaarden
  3. GrillRing Set 75 Cube met houtopslag

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is.

Offerte aanvragen
€599,00
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Specificaties

The GrillRing is gemaakt van hoogwaardig 8mm gehard staal. Het staal is door een warmtebehandeling spanningsvrij gemaakt waardoor de kans op kromtrekken geminimaliseerd is en het oppervlak robuust en krasvast is. De GrillRing ‘zweeft’ in de schaal waardoor eventueel overtollig olie of vet altijd direct in de schaal wordt afgevoerd. De afstand tot de rand van de schaal maakt tevens luchttoevoer mogelijk zodat het vlammenspel volledig tot ontwikkeling kan komen. De GrillRing is in hoogte verstelbaar.

De gietijzeren vuurschaal is een optimale schaal omdat zij vuurvast (trekt niet krom) en minder roestgevoelig is als bijvoorbeeld plaatstaal. Door het wegnemen van de GrillRing kunt u de schaal ook afzonderlijk als vuurschaal gebruiken.

De Cortenstalen ring 33/6 onder de vuurschaal geeft stabiliteit en maakt het mogelijk deze zonder GrillRing in de ‘Egg-position’ te kantelen.
The Cube (40x40x40 cm) deze zuil is gemaakt van Cortenstaal en heeft de mogelijkheid tot houtopslag en brengt het GrillRingset op de gewenste zithoogte.
The Top zorgt ervoor dat de GrillRing en schaal worden afgeschermd voor regeninval en voorkomt het eventueel verwaaien van as en vonken. Zodra de plaat op de schaal wordt geplaatst wordt het vuur onmiddellijk gedoofd en kunt u met een gerust gevoel de vuurplek verlaten. Ook heeft u met de Cortenstalen Top er een (staan) tafel bij waarop u bijvoorbeeld ook decoratie kunt plaatsen als u de GrillRing niet gebruikt.

Inclusief:

  • Gietijzeren vuurschaal 72 cm
  • Cortenstalen Ring 33/6 cm
  • The GrillRing 72
  • The Cube 40
  • The Top 75 cm

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »