Cocoon Table Inbouwbrander Rechthoek

  1. Home
  2. Outdoor living
  3. Cocoon Table Inbouwbrander Rechthoek

Heeft u al een tuintafel en wilt u toch de sfeer van een Cocoon Table? Dan kunt u naast de table tops er ook voor kiezen om een Cocoon Table in te bouwen.

Offerte aanvragen
€548,90
Artikelcode:
SR4001BI
EAN:
8718026698423
Voorraad:
Niet op voorraad
Levertijd:
3-4 weken

Productomschrijving

Cocoon Table Inbouwbrander (rechthoek)

Heeft u al een tuintafel en wilt u toch de sfeer van een Cocoon Table? Dan kunt u naast de table tops er ook voor kiezen om een Cocoon Table in te bouwen.

Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een gat van 61 cm x 24 cm uit de tafel te (laten) zagen en de inbouwbrander erin te laten zakken. Bij de inbouwbrander is een mal bijgeleverd om het gat er uit te zagen zodat u de goede afmetingen hebt. Is het overdag te warm voor de inbouwbrander? Combineer deze dan met de inbouw wijnkoeler. Op deze manier heeft u 's middags een lekker koel drankje en 's avonds een gezellig vuurtje.

Tip: Laat uw tafel op maat maken en zorg ervoor dat het stuk hout er na gebruik weer terug in geplaatst kan worden.

Let op: U dient dit product te gebruiken in combinatie met de glazen ombouw (SR44BIGS) volgens richtlijnen van de KIWA Gastec keuring.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »