OFYR OFYR Buffadoo set

  1. Home
  2. BBQ Accessoires
  3. OFYR Buffadoo set

De OFYR Buffadoo set is een handige, decoratieve set bestaande uit een blaaspijp en een houttang/pook. Beide staan in een handige standaard. Deze set past perfect bij de OFYR grill.

Offerte aanvragen
€229,00
Merk:
OFYR
Artikelcode:
OA-B
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1-2 weken

Productomschrijving

De OFYR Buffadoo set is een handige, decoratieve set bestaande uit een blaaspijp en een houttang/pook. Beide staan in een handige standaard.

Gemaakt van aluminium en voorzien van het originele OFYR logo is de blaaspijp een bijna onmisbaar stuk gereedschap. Wanneer u het vuur in de OFYR aansteekt, gebeurt het nogal eens dat het hout wat rookt totdat het vlamt. Als u met de Buffadoo zuurstof in het beginnende vuur blaast, dan vlamt het hout veel sneller en is er nauwelijks sprake van rook. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer er nieuw hout aan het haardvuur wordt toegoevoegd.

Het verplaatsen van de houtblokken doet u eenvoudig met de degelijke haardtang/pook. Na gebruik zet u deze gewoon weer terug in de bijgeleverde standaard. De tang is prettig in gebruik en heeft een lengte van 59 cm waardoor u op gepaste afstand van het haardvuur blijft.

Kortom; deze decoratieve OFYR set is onmisbaar bij een sfeervol kookevenement.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »