Portobello met geitenkaas en spinazie

  • Geplaatst op
  • Door Vuurplaats.nl
  • 0
Portobello met geitenkaas en spinazie

Een gevulde portobello is heel simpel op de barbecue te maken. In ruim een half uur heb je vier heerlijke portobello's gevuld met geitenkaas en spinazie. 

Ingrediënten voor 4 personen

  • Vier portobello's 
  • 1 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 300gr gewassen spinazie
  • 2 el zongedroogde tomatenreepjes (pot)
  • 50gr geitenkaas
  • Zout en peper

Extra

  • Barbecue, bijvoorbeeld een OFYR

Bereiden

  • Maak de portobello's schoon en verwijder de stelen.
  • Snijd de stelen fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook met de stukjes van de stelen voor ongeveer 2 minuten. Voeg in 3 of 4 keer de spinazie toe. Laat het blad slinken en het vocht verdampen. Naar smaak kun je zout en peper toevoegen. 
  • Leg de portobello's op de bovenkant en schep de spinazie erop. Leg de tomaatjes erop en bestrooi met geitenkaas.
  • Steek de barbecue aan en rooster de portobello's op de hete barbecue in ongeveer 10-15 minuten tot ze gaar zijn en de kaas gesmolten is. 

Tip: leg een deksel op de barbecue, zodat de kaas beter kan smelten.

Genieten van deze heerlijke portobello's met geitenkaas en spinazie! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »