Portobello met geitenkaas en spinazie
- Geplaatst op
- Door Vuurplaats.nl
- 0

Een gevulde portobello is heel simpel op de barbecue te maken. In ruim een half uur heb je vier heerlijke portobello's gevuld met geitenkaas en spinazie.
Ingrediënten voor 4 personen
- Vier portobello's
- 1 el olijfolie
- 1 teen knoflook
- 300gr gewassen spinazie
- 2 el zongedroogde tomatenreepjes (pot)
- 50gr geitenkaas
- Zout en peper
Extra
- Barbecue, bijvoorbeeld een OFYR.
Bereiden
- Maak de portobello's schoon en verwijder de stelen.
- Snijd de stelen fijn. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Fruit de knoflook met de stukjes van de stelen voor ongeveer 2 minuten. Voeg in 3 of 4 keer de spinazie toe. Laat het blad slinken en het vocht verdampen. Naar smaak kun je zout en peper toevoegen.
- Leg de portobello's op de bovenkant en schep de spinazie erop. Leg de tomaatjes erop en bestrooi met geitenkaas.
- Steek de barbecue aan en rooster de portobello's op de hete barbecue in ongeveer 10-15 minuten tot ze gaar zijn en de kaas gesmolten is.
Tip: leg een deksel op de barbecue, zodat de kaas beter kan smelten.
Genieten van deze heerlijke portobello's met geitenkaas en spinazie!
Reacties
Wees de eerste om te reageren...