OFYR BBQ

  • Geplaatst op
  • Door Vuurplaats
  • 0
OFYR BBQ

Een OFYR BBQ is een prachtig ontworpen kooktoestel die in iedere tuin past. Daarnaast leent dit toestel zich voor een gezellige barbecue met familie of vrienden! Na de barbecue gezellig met iedereen nog een drankje doen? Dat kan! De OFYR BBQ is namelijk ook een terrashaard. Sta heerlijk rond het vuur en geniet van de warmte!

Wat is OFYR?

Een OFYR BBQ is een zorgvuldig ontworpen toestel met meerdere functies. Zo functioneert hij als barbecue maar ook als een terrashaard. Het is een kooktoestel wat uit 3 onderdelen bestaat. De sokkel, de kegel en de bakplaat. Deze onderdelen zijn los te halen waardoor het verplaatsen van de OFYR BBQ gemakkelijk gaat.

Klik hier voor alle modellen van OFYR.

Wat kun je met de OFYR?

Er kan ontzettend veel met de OFYR BBQ. Je kunt er bijvoorbeeld een lekker stuk vlees op bakken. Maar denk eens aan het grillen van groentes of het bakken van een eitje! Of steek hem aan en bak lekker pannenkoeken met je kinderen. De mogelijkheden zijn echt oneindig! Of breidt je OFYR uit met accessoires zoals het grillrooster of spiesen.

Ontstaan van de OFYR

De OFYR is ontworpen door Hans Goossens. Na zijn carrière zag hij ernaar uit om heerlijk te genieten in de tuin met vrienden. Hij zocht daarvoor een barbecue die in iedere weersomstandigheid buiten kon staan. Echter vond hij niets wat aansloot bij zijn wensen. Daarom ging hij zelf aan de slag en zo ontstond de OFYR!

Materiaal van de OFYR

De OFYR BBQ is gemaakt van prachtig cortenstaal. Dit is staal met een oranje/roestbruine kleur. Het voordeel van dit staal  is dat je het onafgedekt kan laten staan. Sterker nog, hij wordt hierdoor alleen nog maar mooier. Het staal krijgt een verweerde look en een patinalaag. Dit is wel alleen het geval bij de cortenstalen OFYR. De zwarte en de concrete variant zijn gemaakt van ander materiaal.

OFYR aanschaffen

Benieuwd of een OFYR iets voor jou is? Neem eens contact met ons op. We vertellen je graag alles over onze producten.

Eerst de OFYR testen? Dat kan ook! Huur hem eens voor een aantal dagen en ervaar OFYR!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »