Gegrilde champignonspies met balsamico

Gegrilde champignonspies met balsamico

Ingrediënten: 

 

Voor 4 personen

 

  • 900 gram champignons in plakjes

  • 2 eetlepels balsamico azijn

  • 2 eetlepels sojasaus

  • 3 knoflooktenen geperst

  • 1/2 theelepel tijm

  • zout en peper naar smaak

 

Meng, behalve de champignons, alle ingrediënten door elkaar.

Marineer hierin de plakjes champignon gedurende ongeveer een half uur.

Rijg ze aan spiesjes en grill ze 2 à 3 minuten per kant op de barbecue of in de grillpan.

 

Heerlijk als bijgerecht!

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »