Barbecook

Kwalitatieve gasbarbecues van Barbecook

De gasbarbarbecues van Barbecook zijn zeer hoogwaardig door de kwalitatieve materialen. Een gasbarbecue van Barbecook blinkt uit door zijn eenvoud in onderhoud. Met een bbq van Barbecook ben je verzekerd van gemak en eindeloos bbq-plezier. Lees onderaan meer over de verschillende bbq's van Barbecook.

Lees meer...

Geen producten gevonden...

Barbecook Spring

De Barbecook Spring 300 en de Spring 340 zijn de voordeligste bbq's van Barbecook, maar niettemin erg goed. De Spring beschikt over drie krachtige gasbranders. Je kunt grillen met het deksel open (direct grillen) of met het deksel dicht (indirect grillen). De gasbranders zijn uitgerust met een elektronische ontsteking. Dit maakt het zowel veilig áls eenvoudig om de Spring aan te maken. De Spring is afgewerkt in emaillen. Dit garandeert een lange levensduur. De Barbecook Spring is dus uitermate geschikt voor mensen die geen behoefte hebben aan veel professionele functies, maar die gemakkelijk willen barbecueën, zonder veel gedoe en onderhoud. 

Barbecook Siesta

De Barbecook Siesta is een zeer fijne gasbarbecue en erg gemakkelijk in gebruik. Het onderhoud van een Siesta is erg gemakkelijk. Zo beschikt de bbq over unieke vetopvanglades, die tijdens de barbecue zelf al het vet al opvangen. Ook de buitenkant van uw bbq wil je natuurlijk graag schoon houden: daarom heeft Barbecook een speciale vuilafstotende finish ontwikkeld: de Repallant Glass Finish. 

Natuurlijk is de Siesta ook erg gemakkelijk te gebruiken. De bbq is uitgerust met zogenaamde One hand-knoppen. Met deze knoppen kun je de bbq veilig aansteken, regelen en uitschakelen. Ook kun je de brandes van de Siesta zo erg gemakkelijk aansteken. 

Als laatste beschikt de Siesta ook over de Dynamic Core Grill. Dit is de centrale en warmste ruimte. De Dynamic Core Grill is zo gemaakt, dat het rooster eruit kan worden gehaald. Het grillrooster kan zo gemakkelijk vervangen worden door accessoires zoals een pizzasteen, een contactplaat of de Dynamic Core Grill tray. 

De Barbecook Siesta is geschikt voor de professional en hobbyist die weinig tijd kwijt wil zijn aan onderhoud, maar juist volop wil genieten en experimenten met de eindeloze mogelijkheden van de Barbecook Siesta. 

Barbecook Quisson

De Barbecook Quisson is de professioneelste bbq van Barbecook. De Quisson heeft eigenlijk alle functies van de Siesta, alleen dan wat uitgebreider. De Quisson heeft zo bijvoorbeeld een geïntegreerde kernthermometer. Je bent dus altijd zeker van een perfecte bereiding van jouw eten. 

De middelste zone van de Barbecook Quisson bestaat ook uit een Dynamic Core Grill. Deze Dynamic Core Grill is bij de Quisson opgesplitst in een gedeelte 'standaard' grillrooster en een gedeelte waar je accessoires zoals een pizzasteen kunt gebruiken. Je kunt dus tegelijkertijd grillen én producten bereiden met de accessoires. 

Ook beschikt de Quisson over branders en brandkapjes ban een unieke vorm. Deze vorm zorgt voor meer vermogen, zodat je, ook met open deksel, altijd gegarandeerd bent van het beste resultaat. 

De Barbecook Quisson is geschikt voor de professional die veel tegelijkertijd moet kunnen bereiden, waaronder ook verschillende producten. Ook is de Barbecook Quisson uitermate geschikt voor de horeca of om de catering bij evenementen en feestjes mee te verzorgen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »