Draadloze thermometers

Meater draadloze thermometers

De draadloze thermometers van Meater zijn prachtige producten. Deze thermometers meten de kerntemperatuur van een stuk vlees of vis. De Meater bestaat uit twee delen, de dus de thermometer zelf en de houder. De houder is gemaakt van bamboe. Als je de thermometer in de houder stopt wordt de thermometer zelf meteen opgeladen. Lees onderaan meer over de techniek en de Meater app.

Lees meer...
3 Producten beschikbaar

De thermometer communiceert via bluetooth met een app op jouw telefoon. Bij het eerste model dat alleen Meater heet, communiceert de thermometer direct met jouw mobiele telefoon. Het bereik hier is ongeveer 10 meter. Bij de nieuwe versie, de Meater Plus, fungeert de houder als een tussenstation, die de gegevens doorstuurt naar de app. Je hebt zo een groter bereik van 50m. 

De Meater app

De app bij de Meater is een een erg handige en mooi vormgegeven app. Op de app kun je natuurlijk de kerntemperatuur aflezen, maar ook hoe lang het nog gaat duren voordat jouw gerecht klaar is. Ook de rusttijd wordt berekend en aangegeven. Tegen de tijd dat jouw eten bijna klaar is krijg je een bericht, zodat jouw eten altijd perfect klaar is. 

De Meater Block

De Meater Block is een houder waarin je vier Meaters kunt bevestigen. Met de Meater Block kun je de kerntemperatuur instellen en aflezen voor alle vier de thermometers. Het is dus eigenlijk een groot basisstation met een beperkte functionaliteit die bij de andere Meaters alleen in de app beschikbaar is. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »