BBQ Accessoires

BBQ accessoires

Loop een willekeurige barbecue-winkel of tuincentrum in en je loopt tegen honderden accessoires voor de barbecue aan. Koffers met een tang, spatel en vork van een meter, elektrische borstels die je rooster schoon moeten maken, hamburgerpersen, je ziet door de bomen het bos niet meer.

Lees meer...
80 Producten beschikbaar
Gratis verzending vanaf €50,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf €50,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Gratis verzending vanaf €50,-
Webshopkeurmerk
Veilig betalen met iDeal
Pagina 1 van 4

Accesoires van OFYR

Veel merken hebben hun eigen accesoires gemaakt, die goed bij hun belangrijkste product passen. Zo ook OFYR. Deze accesoires zijn van vergelijkbare esthetische vormgeving en duurzaamheid als de OFYR zelf. Ieder accesoire is gemaakt met dezelfde benadering van kwaliteit en veelzijdigheid. Samen maken zij koken met een OFYR tot een zeer plezierige ervaring!

Accesoires die OFYR o.a. aanbiedt, zijn deksels voor de OFYR, spatels en dergelijke, spiesen, grillroosters en houtopslag.

Accesoires van Cookking

Ook Cookking heeft een flink aantal hoogwaardige accesoires. Zo hebben ze veel verschillende varianten ketels, die goed gebruikt kunnen worden bij hun driepoten.Verder bieden ze ook grillroosters aan en deksels voor hun vuurschalen. Ook hebben ze de juiste accesoires voor de open haard: aspoken en stijlvolle vonkenschermen.

Accesoires van Daddys Brand

Ook Daddys Brand heeft de nodige accesoires voor de barbecue-liefhebber. Zo hebben ze de handige Grabber ontwikkeld, een hoogwaardige bbq- en openhaardtang. Ook hebben ze een handige messenrol, die geschikt is voor het opbergen van zeven messen. Ook hebben ze een handige FirePlate gemaakt, een bakplaat die je vuurkorf transformeer in een heuse barbecue!

Thermometers van Meater

De draadloze vleesthermometers van Meater zijn een populair product. Deze vleesthermometers zijn de eerste slimme thermometers. In een app op jouw telefoon selecteer je het te bereiden gerecht. De app geeft jou instructies en zorgt ervoor dat jouwmaaltijd altijd perfect gaar is! Er zijn hier twee varianten: een variant waarbij uw smartphone binnen 10 meter moet zijn om contact te hebben en een variant waarbij uw smartphone binnen 50 meter moet zijn. Verder heeft Meater ook de Meater Block ontwikkeld, een station waar u vier Meaters aan kunt koppelen en dus meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Perfect voor de professional!

Kampeeraccesoires van Valhal

Valhal Outdoor heeft diverse hoogwaardige kampeeraccesoires gemaakt, voor een vriendelijke prijs. Zo is er o.a. een originele koffiepercolator te verkrijgen, een stapelbare grill, een koekenpan en dergelijke accesoires. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »