Barbecook Ninho 2.0 Professionele Kookplaat voor Buiten

  1. Home
  2. Ninho 2.0 Professionele Kookplaat voor Buiten

Urenlang planchaplezier met de Ninho. Bak groenten, sausjes en vlees en afdruipende vetten worden via het gat in de bakplaat opgevangen in het cupje. Gebruik de stop en het deksel om de bakplaat volledig dicht te maken voor meer kookvariatie!

€279,00
Merk:
Barbecook
Artikelcode:
2237620000
EAN:
5400269234645
Voorraad:
Op voorraad (10)
Levertijd:
3-4 werkdagen

Product omschrijving

Urenlang planchaplezier met de Ninho. Bak groenten, sausjes en vlees en afdruipende vetten worden via het gat in de bakplaat opgevangen in het cupje. Gebruik de stop en het deksel om de bakplaat volledig dicht te maken voor meer kookvariatie!

Ninho Plancha: een nieuwe definitie van buiten koken
De Barbecook Ninho Plancha 2.0 biedt een compleet nieuwe buitenkookervaring. De Ninho staat voor urenlang planchaplezier. Het concept is simpel: de plancha is een gietijzeren bakplaat met een groot kookoppervlak en is ideaal voor het bakken van vlees, vis, groenten en nog veel meer. Precies zoals bij de Chinees. Uniek van de plancha is het gat rechtsonder in de bakplaat. Hier druipen alle vetten en sappen in en wordt het opgevangen in het daarvoor bestemde opvangcupje. Vetten en sappen kunnen bovendien ook als sausbasis gebruikt worden. De plancha heeft een gietijzeren bakplaat (L 60 x B 40, voor ongeveer 12 personen) voor een goede hitteverdeling en twee krachtige RVS branders in U-vorm die beide met Twist en Burn piëzo ontsteking te ontsteken zijn.

De plancha stop: Gevarieerd koken en makkelijk reinigen
Uniek van de Ninho 2.0 is de bijgeleverde stop. Hiermee is de bakplaat volledig dicht te maken, waardoor een geheel nieuwe scala aan kookmogelijkheden ontstaat. Zo kun je sausjes bereiden en koken met vocht. Ook het reinigen van de bakplaat is kinderspel. Doe de stop in de plaat en en doe wat water op de nog warme bakplaat en het vuil gaat er zeer makkelijk af. De stop plaats je na gebruik in de daarvoor bestemde stophouder op de Ninho. Tenslotte is de Ninho voorzien van een deksel en verstelbare pootjes. Het deksel beschermt de plancha en is afneembaar. De verstelbare voetjes zorgen ervoor dat de plancha stevig op z'n plek staat!

Product specificaties

Merk: Barbecook
Serie: Ninho 2.0
Kookoppervlak: L 60 x B 40 cm
Afmetingen: L 65 x B 54 x H 26 cm
Extra: Met stop en opvangcupje voor meer kookvariatie

Recent bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »