Handige houtskoolstarter. Voor een vlotte aanmaak van vuurkorven, rookovens en houtskoolbarbecues zonder QuickStart aanmaaksysteem. Lees meer...

Verlanglijst: Toon in vergelijking:
€ 24,95
Product out of stock

Handige houtskoolstarter van Barbecook. Voor een vlotte aanmaak van vuurkorven, rookovens en houtskoolbarbecues zonder QuickStart aanmaaksysteem. Giet houtskool in de starter en maak aan met aanmaakblokjes die je eronder legt. Koker uit geëmailleerd staal, met houten greep. Na 15-20 minuten kunt u de houtskool in uw barbecue laten vallen, met 1 druk op de knop.

Barbecook is de specialist in het maken van kwalitatieve hoogwaardige barbecues. Barbecook is o.a. uitvinder van het QuickStart systeem waarmee houtskoolbarbecues snel op temperatuur gebracht kunnen worden. Al meer dan 25 jaar is de ervaring van Barbecook terug te zien in de kwaliteit van zijn barbecues en in de accessoires die erbij horen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »